Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Jo Jo Wu

Telefoonnummer : 86-18684870818

WhatsApp : +8618684870818

Free call
Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd

Natuurlijke Gezondheid met Sunfull

  • Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd
  • Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd
  • Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd
  • Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd
  • Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken: Aantal werknemers: 150~200
Jaarlijkse omzet: 2500-3000 Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 50% - 60%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Co. van HUNAN SUNFULL BIOTECH, Ltd, met ISO9001, ISO22000, Kosjer, HALAL & HACCP wordt, en in R&D, de productie en de marketing van hoogwaardige groene thee en botanische uittreksels voor dieetsupplement, dranken, schoonheidsmiddelen & geneesmiddelen wordt gespecialiseerd verklaard die dat. Wij ′ aangaande de globale belangrijke fabrikant van groene thee EGCG, (-) - Epicatechin, l-Theanine, Theaflavins & Thee Polysacchrides. Onze zeer belangrijke botanische uittreksels met inbegrip van Aronia-uittreksel, Broccoliuittreksel (Sulforaphane), Ginsenguittreksel, guouittreksel van Luo han, Maca-uittreksel, het uittreksel van de Melkdistel, enz. En vele APIs (Amygdalin, Magnolol, Polydatin, Resveratrol, Sanguinarine, Swertiamarin, enz. Onze producten hebben van grote populariteit in de wereldmarkten toe te schrijven aan hun superieure kwaliteit en concurrerende prijzen genoten. SUNFULL heeft wordend de 1st keus van natuurlijke ingredientsto ook vele globale beroemde ondernemingen en hun belangrijkste strategische partner in China.

HUNAN SUNFULL gebruikt het onderwijs van Confuciaanse Heilig Schrift & Mahayana Sutra als basis van beheersysteem om werknemers te begeleiden om te leven het beter leven. „Omhels goede harten, spreek goede woorden, voer goede akten uit en word een goede persoon“ is ons gedragsethiek en motto. Wij verheugen ons oprecht op het samenwerken met nieuw of oude vrienden, huis en in het buitenland om een gezonde, harmonische en bloeiende toekomst te creëren.

Geschiedenis

2008 Hunan gevestigde Sunfull.
2012 overschrijdt het de verkoopbedrag van het bedrijf $5,0 Miljoen.
2016 overschrijdt het de verkoopbedrag van het bedrijf $10,0 Miljoen.
2018 een dochteronderneming „a-plus Bio „gevestigd vooral voor binnenlandse markt
2019 overschrijdt het de verkoopbedrag van het bedrijf $15,0 Miljoen.

 

Dienst

Co. van Hunan Sunfull Biotech, Ltd biedt 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen aan. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor klanten.

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen.

 

De diensthoofd:

 

 

De kwaliteit is Eerste, Redelijke Prijs, niet-Beëindigt de dienst na verkoop

 

De dienstdoel: Professionalisme, Hoog rendement, die uw problemen, Verantwoordelijkheid oplossen

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie

 

Hunan Sunfull heeft een onafhankelijk die R&D-centrum met prima biologisch materiaal en precisie het testen materiaal wordt uitgerust. Onze kwaliteitscontroleafdeling is uitgerust met gevorderde het testen machine (HPLC, UV, GC, enz.) en technische deskundigen om een volledige reeks van beheersysteem en strikt systeem voor kwaliteitscontrole te vormen.

 

De kwaliteit klaagt

 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

Ons Team

CHINA Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0 

Prof. Jason Zhang

  • Ondeugd - voorzitter van de Botanische Uittreksels Associ van Hunan.
  • Prof. van de Landbouwuniversiteit van Hunan

  • Lid van de Maatschappij van de Theewetenschap van China

  • Lid van de Chromatografische Maatschappij van China

  • Ph.D van Fytochemie, TCM van de Universiteit van Shanghai

 

 

De Tentoonstelling van Hi&Fi Azië-China 2020

Tijdens de tentoonstelling, stelde ons bedrijf een verscheidenheid van superieure producten tentoon, toestaand bezoekers om een intuïtief inzicht in de kleur en de geur van het gehaalde poeder te hebben. Onder hen, hebben Gentiopicroside, Rosmarinic zure, Natuurlijke l-Theanine en Theaflavin wijdverspreide aandacht gekregen. In communicatie met klanten, leerden wij dat de stevige drankindustrie in de binnenlandse markt zich snel ontwikkelt, en het concept gezondheid en veiligheid wordt meer en meer populair. Daarom hebben de grondstoffen van uitstekende kwaliteit van het installatieuittreksel uiterst hoge commerciële waarde en brede ontwikkelingsruimte.

CHINA Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

CHINA Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

IHIF 2021
Sunfull Biotech nam aan de Internationale die de Voeding & de Gezondheidsindustrie Expo van 11de Shenzhen (IHIF 2021) deel vanaf 21 wordt gehouden aan 23 Mei, gezamenlijk georganiseerd door Shenzhen van de Traditional de Chinese Vereniging GeneeskundeGezondheidsdienst, Shenzhen-de Industrievereniging van de het Levenswetenschap, Shenzhen-Vereniging voor de Ontwikkeling & Bevordering van de Gezondheidsindustrie en andere instellingen.

Met onderwerp van „Lood etc. impliceren de Gezondheid en de Verbinding met de Toekomst“, de producten in IHIF China, 2021 worden getoond slimme medische behandeling, gezondheidsproducten, Traditionele Chinese Geneeskundegezondheidszorg, gezondheid en schoonheid, slimme bejaarde zorg, natuurlijke voeding die. De tentoonstelling was geëngageerd aan het dienen van de ontwikkeling van de voeding en gezondheidsindustrie en de bouw van de industriële ketting, en streeft ernaar om de gediversifieerde ontwikkeling van de gehele industrie te bevorderen en te leiden onder de achtergrond van de nieuwe kleinhandelsera. Onze collega's in binnenlands commercieel Ministerie van ons bedrijf brachten een verscheidenheid van gestandaardiseerde die installatieuittreksels uit homologie van geneeskunde en voedsel, poederdranken, gezondheidstheezakjes en natuurlijke schoonheidsmiddelen functionele ingrediënten zijn voortgekomen om aan deze tentoonstelling deel te nemen. Onze producten waren neoteric met volledige functies, die warm met door klanten bij de tentoonstelling werden ingestemd.

Wij verheugen ons op het communiceren en het samenwerken met binnenlandse en buitenlandse ondernemingen in voedsel en drankverwerking, medische en gezondheidszorgproducten en de schoonheidsmiddelenindustrieën, hangen het natuurlijke concept aan, vernieuwen en ontwikkelen producten, aan voordeelmenselijke gezondheden.

CHINA Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

 

FIA Shanghai 2021

CHINA Hunan Sunfull Bio-Tech Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sales@sunfullbio.com
+8618684870818
86-18684870818
yapengzi
86-18684870818